diumenge, de gener 11, 2009

Encreuats Country #8



Horitzontals
1.- Aquest senyor va anar caminant fins a la capital d'Israel, poca conya! Ostres, gairebé em va dir sí aquell cowboy.
2.- S'ha de tenir Fe per dir-ne muntanya si només és un turó americà. Te la trobes només entrar a Reno. Un Cash inacabat
3.- A l'est de Harlem. L'Strait n'és un d'en .sa. Deia la Heather Myles a "Nashville's gone Hollywood" que si ets una estrella del country ja no necessites l'Opry, sino que cantaries al seu programa de televisió.
4.- A l'inrevés, cançó força còmica d'en Gerald Smith que fa referència a Chet Adkins.
5.- Principi i final de Randy Travis. Té el coll així de prendre el sol a l'inrevés. L'últim que veus quan marxes d'Oklahoma
6.- Ha vingut un indi i ha plantat la tenda. Despullat i desordenat en anglès. A l'inrevés, l'animal més català de tots els Estats Units.
7.- El repartiment més pur d'un western, per exemple. En Norman, tocava la pedal i el dobro a l'àlbum "Okie from Muskogee", enlloc de sortir a una obra de Shakespeare.
8.- Ho tenen en comú tant en Travis com en Tritt. Afirmativament, com la cançó d'en Chad Brock, però de forma desordenada. Ajuda a capgirar el dia.
9.- A l'inrevés, pot arribar a ser molt grande. Randy Travis i Willie Nelson en són. Si la noia de la cançó d'en Chad Brock fos catalana, hauria dit això.
10.- Dues d'en Travis, ja sigui el Randy o el Tritt. Amb aquest nom, la McNòvia podria ser catalana i tot. De la trobes al downtown de Nashville.
11.- Ciutat de naixement dels Statler Brothers, a Virginia. Cognom d'un conegut, polèmic i censurat cantant country.
12.- No en tinc cap dubte, només pot ser d'Alabama. Dansaires Distrets de Sants. La Digby, fa música des dels Honkytonks

Verticals
1.- Grup country que podríem considerar força pagerol.
2.- El seu cognom ja indica que està feta per fer cançons amb ganxo. Segell d'Alan Jackson de tota la vida.
3.- Al mig de qualsevol bon mascle americà. El cap del cavall. Un bon gambler sempre en té un sota la màniga. Tot i no ser de Texas, la pots trobar a Amarillo. Quan visitis Albuquerque, sobretot vigila a l'entrar que sino no en veuràs cap més.
4.- Soroll característic dels trens que ballen en línia. En Paisley en tenia a les rodes en un àlbum.
5.- Abeurador per cavalls de perfil. Com diu la cançó del Sr. Strait, "From the back of my ****, caught a fish, caught a breeze and a thousand red sunsets". "***** by your man", deia la Tammy.
6.- El senyor Strait n'és el rei
7.- Te la trobes només posar el peu a Yosemite. A jutjar pel seu nom, la Ronstadt era guapa. Unió de Trabucaires d'Oregon.
8.- Rednecks de Jersey. Line dance. La del Rey, la cantava un jove Strait.
9.- Estil de cant provinent de Suïssa, tot i que pel camí va caure i es va desmuntar. El rei de la selva americana
10.- En George Strait té una fool ******* memory. Coneguda associació catalana de ball country, que qui sap si també sap jugar a basquet.
11.- A la pobra Loretta, li han desordenat el cognom. Part de la cançó de Mark Chesnutt que es fa servir per ballar un ball en cercle molt conegut. El cowboy ha begut massa i no camina bé. Crit que es sol escoltar a l'unison en mig d'una coreografia molt coneguda als locals catalans.
12.- Aquest gàngster ja jeu cap per avall. Tant el Boss com el Brooks n'han fet cançons.



Solució als encreuats #8