divendres, de setembre 15, 2006

Encreuats Country #5

Encreuats Country #5



Horitzontals
1. Àlbum d'un cantant country amant de les galetes.
2. Porta d'entrada a Abilene. Cognom d'un mític cantant country nascut l'any 1903 i que va morir el 1992. Ball que fa relativament poc temps ha tornat als carrers de Barcelona després de molt de temps de no ser-hi.
3. Els camions d'uns mags americans han tingut un accident i se'ls han escampat les lletres. Qui ho faci amb música country, que els seus mals espanti.
4. És el principi de tot renegade. Mític cotxe nord-americà. En Mellons se'n diu, i no és precisament el xicot de la barbie. Lloc de pelegrinatge de cap de setmana de tota família nord-americana que s'aprecïi
5. El cantant "baritone" americà ha sortit del saloon. Tres components d'un dobro. La llatina d'en Paisley.
6. Conjunció de veus una mica bèl·lica al bell mig d'una cançó. La 66 feta a l'inrevés.
7. Dues de Kentucky. Els inicis de la Faith Hill. Unió General de Ramaders. Primers passos d'un ball guanyador al concurs del Nashville.
8. Cançó d'Alan Jackson.
9. L'hauria de dur un cowboy novell enganxada a la cua del cavall. És aviat per un nord-americà. Començar el rumba ride. Forat de bala deixat pel pistoler.
10. Escola Municipal de Linedance de Reus. El cowboy ha begut massa i fa tintines. Trace Adkins. Brad Paisley
11. Noticiari Oficial de Linedance. El centre d'un home americà. Part del nom d'un ball prou conegut que, segons la teoria, si en fessis els passos en un altre ordre no s'alteraria en absolut.
12. Ha gravat un disc titulat "No Doubt About It". L'England o en Herndon.



Verticals
1. Cantant de temes com "All the roads lead back to you" o "I can't stand to watch my old flame burn".
2. N'hi ha dues al Saloon. També n'hi ha dues a Tennessee. Insult comestible típic de la cuina mexicana. Propietari de bar d'Springfield.
3. El cognom de l'ovella Dolly, si és que en tenia. Al Jason que va venir al Mr Banjo li han capgirat el cognom, pobre.
4. Paraulota americana sense principis. Cançó de Terri Clark que no s'espanta. Una de les bessones de Nashville.
5. Al honky tonk de Cerdanyola li han pres els CD's de música clàssica. Dues d'en Tracy. L'Amy (Dalley) no en té res de grega.
6. Associació de Fiddlers Units en l'Esperança. Les ànimes americanes s'han desanimat tant que han perdut l'ordre habitual. Inicial de la població on es va fer la ballada country popular del 2006.
7. Todd Fritsch. El contrari del que va dir ella a la cançó d'en Chad Brock. Nom de pila d'un noi, texà, cantant i lletrista folk. Fundació de Cowboys.
8. La més prima de Nasvhille. En Brooks i en Byrd van començar igual. Paller de Rubí. Al taló li falta la bota.
9. Tomàquet americà plantat a l'inrevés. Byrd o Lawrence.
10. National Roping & Linedance Association. Unió de Linedancers del Regne Unit. Primera lletra del ball que es sol fer amb la cançó "My baby plays me (Just like a fiddle)" de la Charlie Daniels Band.
11. S'ha mort l'orca de l'illa de la nina d'en Pep Sala. Malgrat tot ho segueix sent, a la tradicional ranxera mexicana. De tant en tant n'hi ha algun al mig d'un ball.
12. L'únic professor de linedance que té parada pròpia als ferrocarrils catalans. En Garth i en Gregg en comparteixen una. El Liceu de la Country Music.



Si voleu comentar la jugada, deixeu un missatge al Fòrum Countrycat.


Solució als encreuats #5